Na FarmConu 23 studio Giants Software ukázalo první záběry z hraní velkého rozšíření, které do Farming Simulatoru 22 přinese novou mapu společně s novými zemědělskými možnostmi a stroji.

V téměř třináctiminutovém videu vidíme pěstování mrkve na mapě Zielonka, která je inspirována střední Evropou. Konkrétně má trochu polský a český nádech, jak přiznává tvůrce v záznamu prezentace. Tady budete moci pěstovat také pastinák a červenou řepu. Video ukazuje kompletní proces, od přípravy půdy přes setí a postřik až po sklizeň mrkve.

S novými plodinami souvisejí speciální stroje. Součástí Premium Expansion bude přes 35 nových strojů a doplňků, digitalizovaných a detailnějších než kdy dřív. K sérii se přidávají výrobci jako Dewulf, Gorenc, Agrio a WIFO a ještě více strojů dodají BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ a další.

Premium Expansion se bude prodávat samostatně, stejně tak jako součást Premium Edition se hrou Farming Simulator 22 a dalšími dodatečnými balíčky pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Hra obsahuje české titulky.

Premium Expansion a Premium Edition vyjdou 14. 11. letošního roku.