Švýcarské studio Giants Software představilo velké rozšíření pro Farming Simulator 22 a zároveň oznámilo, že vydá prémiovou edici, která zahrne původní hru a zbývají dodatečný obsah.

Takzvaná Premium Expansion přenese zemědělce z celého světa na novou mapu Zielonka, která se nachází ve střední Evropě. Tohle je prostředí je jako stvořené pro pěstování zeleniny a na seznam celkem 20 plodin přibyde mrkev, pastinák a červená řepa. S nimi souvisí nové továrny a výrobní řetězce, které vám umožní vyrábět polévky, konzervy nebo bramborové lupínky.

Pro pěstování nových plodin budou potřeba nové specializované stroje od nových značek na setí, sklizeň a přepravu. Tisková zpráva láká na více než 35 nových a specializovaných strojů a na čtyři nové značky, celkem jich je ve hře 15. O jaké stroje půjde? Zmíněny jsou značky Dewulf, Gorenc, Agrio, WIFO, BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland a SaMASZ.

„Naše nové zemědělské prostředí se podobá rozmanité krajině středoevropských zemí. Zelená pole mezi rybníky a řekami, postavená na bohaté půdě, jsou ideální pro zakořenění plodin a podniků,“ popisují autoři novou mapu a upozorňují na čápy, které ve vesnici hnízdí a ladně poletují nad krajinou.

Prémiová edice zahrne základní hru Farming Simulator 22, toto prémiové rozšíření, platinové rozšíření zaměřené na lesnictví s Volvem, dva neoznámené balíčky a již vydané balíčky Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil a Hay & Forage.

Premium Expansion a Farming Simulator 22: Premium Edition vyjde 14. 11. letošního roku pro PC a konzole s českými titulky. Připomínáme, že nedávno do PC i konzolových verzí byly přidány nové multiplayerové režimy zaměřené na soutěživé bitvy mezi hráči, stejně tak mezi týmy v balíkování i sklizni. Podívejte se na trailer: