Překladatel Mayki necelé tři měsíce po vydání hry dokončil překlad Atomic Heart. Každý zájemce si ho může bezplatně stáhnout a užít si sovětskou first-person střílečku ve stylu BioShocku na PC s českými titulky.

Čeština funguje jak na Steam, tak i Game Pass verzi. „Je nutné správně vybrat složku pro instalaci hry, jelikož v Game Passu je jiná struktura souborů. Cesta pro instalaci by měla vypadat takto: Atomic Heart - Windows\Content,“ upozorňuje Mayki.

Češtinu do Atomic Heart stáhnete ze serveru Prekladyher.eu. Ukázka z češtiny:

„Vítejte do utopistického světa plného divů a dokonalosti, ve kterém lidé žijí v harmonii se svými věrnými a horlivými roboty. Inu, takhle to alespoň bývalo. Nejnovější systém pro ovládání robotů se má spustit už za pár dní a narušit by ho mohla jen nějaká tragická nehoda nebo globální konspirace... Nezastavitelný technologický pokrok spolu s tajnými experimenty daly vzniknout zmutovaným tvorům, děsivým strojům a super výkonným robotům – ti všichni se najednou vzbouřili proti svým tvůrcům. Pouze vy je můžete zastavit a zjistit, co leží za idealizovaným světem,“ láká na Atomic Heart oficiální popisek.

Předtím Mayki přeložil Scars Above.