Do vydání Dying Light 2: Stay Human zbývají poslední měsíce a Techland se přirozeně snaží hráče nalákat, aby si hru koupili. Nejnovější snažení přináší desetiminutové gameplay záběry od amerického magazínu Game Informer. Video se zaměřuje na parkour a boj ve městě zamořeném zombíky.

Boj vypadá jednoduše, zatímco parkour docela svižně. Hlavní hrdina Aiden šplhá, skáče do sousedních oken a podobně. Dobře vypadá i paragliding, jehož používání nám vysvětlí Lawan (hraje ji Rosario Dawson). Důležité je dávat pozor na směr větru.

Na základě vašich rozhodnutí se některé postavy v příběhu mohou stát vedlejšími, případně dokonce nepřáteli. Vše záleží na tom, jak se k jednotlivým frakcím budete chovat.

Závěrem tady máme ještě video vytvořené ve spolupráci s parkourovými specialisty STORROR, které na YouTube sleduje přes 7 milionů odběratelů. Britský tým se inspiroval u Dying Light 2, tak se podívejte, jak to dopadlo.

Dying Light 2: Stay Human vyjde 4. 2. 2022 s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch (přes cloud). Pokud máte strach z možného odkladu, tak podle Techlandu nic takového už nehrozí.