Majitelé Dying Light 2: Stay Human se brzy mohou těšit na nový obsah. Akční survival rozšíří New Game Plus, fotografický režim a další úrovně obtížnosti. Plány na vylepšení hry v rozhovoru pro Game Informer nastínil hlavní designér Tymon Smektała.

„V současné době na těchto věcech pracujeme. Nechci prozrazovat příliš mnoho podrobností... ale brzy se lidé dočkají toho, jak budou tyto prvky v té či oné podobě do hry implementovány,“ slibuje vývojář.

„Nechceme upadnout do opakujícího se vzorce, kdy hráči tak nějak vědí, co od nás mohou očekávat,“ zdůrazňuje. „Pokud jde například o první příběhové DLC, které jsme slíbili, viděl jsem na internetu spoustu spekulací o tom, jak bude vypadat. Mohu s jistotou říct, že nebyly blízko cíle.“

Režim New Game Plus je oblíbený v mnoha hrách. Hráčům umožní se po dokončení hry pustit do nového dobrodružství s vybavením a dovednostmi, které získali v předchozím průchodů. Obvykle se zvyšuje obtížnost nepřátel.

Foto režim naopak umožňuje hráčům pořizovat během hry fotografie a různě je upravovat.

Jak už víme z dřívějška, polské studio Techland plánuje podporovat Dying Light 2 novým obsahem po dobu nejméně pěti let.