Wolfenstein: The New Colossus nebo The New Order a Dishonored 2 s vylepšeními pro konzole nové generace? Proč ne. Bethesda během včerejšího dne překvapila, když vydala balíček s názvem Wolfenstein: Alt History Collection. Ten obsahuje Wolfenstein: The New Order, The Old Blood, The New Colossus a Youngblood za cenu přibližně 70 €.

Díky ratingu na ESRB nebo obchodu Microsoftu víme, že tahle kolekce bude k dostání i pro Xbox Series S a X vedle Xbox One, PlayStation 4 a PC, kde už vyšla. O verzi pro PlayStation 5 zatím slovo nepadlo.

Podobně zajímavá je i druhá kolekce - Dishonored & Prey: The Arkane Collection. Ta ještě nevyšla, nicméně by měla obsahovat Dishonored, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider a Prey, jak prozrazuje například Amazon.

Tady je nicméně zvláštní, že kolekce s hrami od Arkane Studios už letos vyšla. „Arkane 20th Anniversary Bundle“ nabízí, na konzolích, úplně to samé. Je tak možné, že se kolekce přejmenuje, aby měla trochu přívětivější jméno. Nicméně by podle ESRB měla, stejně jako Wolfenstein, vyjít pro Xbox Series S a X (s případnou možností i na PlayStation 5).

Nutno také připomenout, že by se brzy mohly objevit zprávy o vylepšení těchto her pro konzole nové generace. Před pár měsíci se tak stalo u Doom Eternal a The Elder Scrolls Online, u nichž vydavatel slibuje vylepšení pro aktuální vlastníky zdarma. Pravděpodobně se totéž stane i v případě sérií Wolfenstein, Dishonored a Prey. Ale to ukáže až čas.