Televizní seriál Banda (The Boys) spojuje síly s hrami Call of Duty: Modern Warfare 2 a Call of Duty: Warzone 2. Do oblíbených stříleček se dostanou postavy z komiksové adaptace v rámci aktualizace čtvrté sezóny Reloaded.

Jako první se zítra 12. 7. ve hrách objeví Starlight. Homelander bude následovat 16. 7. a 20. 7. dojde také na Black Noir. Každá postava bude mít vlastní Operator Bundle. Každý se bude prodávat samostatně za 2 400 COD Points (20 eur, 480 Kč) a obsáhne přívěšky na zbraně, načítací obrazovky, samolepky na zbraně a emblémy.

Aktualizace v polovině probíhající sezóny přinese také možnost zahrát si battle royale ve Vondelu, nový Gulag, Occupation Scan nebo návrat Signal Intelligence Contractu. Vše je hezky vidět na obrázku:

Spojení Bandy se očekává také v případě Mortal Kombat 1. Předešlé neoficiální informace tvrdily, že do krvavé bojovky se později v rámci dodatečného obsahu dostane Homelander, psychopatický a nevyzpytatelný představitel Supermana.

Společnosti WB Games a NetherRealm Studios tyto domněnky dosud nepotvrdily, nicméně oficiální TikTok účet The Boys, nazvaný Vought International Studios, spolupráci s Mortal Kombat 1 potvrdil, kdy v komentářích napsal „MK confirmed“ (MK potvrzeno).

Jez Corden z Windows Central v květnu tvrdil, že do Mortal Kombat 1 se mají dostat bojovníci Peacemaker z DC, Homelander z The Boys a Barban Conan.