S ohledem na problematický vývoj Prince of Persia: Sands of Time Remake, který byl přesunut do Ubisoft Montreal a po třech letech se nachází ve fázi konceptu, neplánuje teď francouzská společnost žádné další předělávky této série. To ale neznamená, že na značku úplně zanevřela. Její oblibu využívá u nadcházejícího Assassin's Creed Mirage a láká fanoušky na dražší edici, která nabídne obsah inspirovaný Princem z Persie.

Mirage má velmi příznivou cenu, necelých 1300 Kč za standardní edici a necelých 1600 Kč za Deluxe Edition. A právě u druhé zmíněné najdeme in-game doplňky inspirované značkou Prince of Persia. Konkrétně oblek a skiny pro orla a koně, zbraně a další. Dále digitální artbook a soundtrack.

Na obsah Deluxe Edition láká trailer úplně nahoře. Pokud hledáte Assassin's Creed Mirage na Steamu, tak bohužel. PC verze bude k dostání pouze na Ubisoft Connect a Epic Games Store. Vypadá to na časovou exkluzivitu a po roce by se hra, která se vrací ke svým kořenům s menší mapou a zaměřením na stealth (mrkněte na gameplay trailer), mohla objevit na Steamu, stejně jako Assassin's Creed Valhalla.

Assassin's Creed Mirage vyjde 12. 10. tohoto roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.