První gameplay záběry z Life is Strange: True Colors a rovnou nám Square Enix servíruje přes 13 minut, abychom se mohli podívat, jaká nová příběhová adventura bude.

V ukázce se hlavní hrdinka Alex prochází obchodem s deskami ve fiktivním coloradském městě Haven Springs. Alex prozkoumá obchod, prohlédnete si desky a potká se s dvěma potenciálními novými přáteli. Fanoušci předchozích dílů si všimnou, že spousta věcí je podobná: od systému výběru otázek až po pohyb, stejně tak plnění několika každodenních úkolů, které Alex posouvají v příběhu.

Alex je telepatka, dokáže vnímat a manipulovat s emocemi lidí kolem sebe. To jí může výrazně pomoci při rozhodování a vedení rozhovorů. Alex přijede do města, aby se setkala se svým dávno ztraceným bratrem. Bohužel dojde k tragédii a dívka se rozhodne zjistit, co se stalo a jak se to stalo.

Hra od studia Deck Nine Games (tvůrci preguelu Before the Storm) vyjde 10. 9. letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. Switch verze byla nedávno odložena na konec tohoto roku.