Přestože generální ředitel Warner Media Jason Kilar ubezpečoval, že hra Hogwarts Legacy má plán vydání na tento rok, stále chybí oficiální datum. Nicméně se objevila další zajímavá informace a jistá okolnost, které pravděpodobně přiblíží, kdybychom se mohli konečně titulu dočkat.

Prvním možným vodítkem je odhalení data vydání The Art and Making of Hogwarts Legacy webovou stránkou Rowling Library, která se stará o propagaci „the life and works of J.K. Rowling“. Oficiální datum vydání je totiž stanoveno na 6. 9. Druhým vodítkem je čirou náhodou i datum 1. 9, které je označováno jako den, kdy se studenti Školy čar a kouzel vrací do Bradavic. Právě díky těmto dvěma datům je celkem pravděpodobné, že bychom se začátkem školního roku mohli podívat do Hogwarts Legacy.

Stále je ale třeba mít na paměti, že oficiální datum nebylo nikde stanoveno a na tyhle možné náznaky nesmíme brát až tak moc velký zřetel, byť je to velmi lákavá vidina. Tudíž pořád budeme muset vydržet na oficiální oznámení od Warner Bros.