Mnozí z nás už netrpělivě vyhlížejí dnešní stream studia CD Projekt RED, v němž bude naplno představen next-gen update Zaklínače 3 z roku 2015. Teď tu ale máme něco, co může čekání na 18. hodinu, kdy stream začne, trochu zkrátit. A to přiblížení obsahu Zaklínače, který rozšířil MMORPG Lost Ark.

Jak už víme z dřívějška, celosvětově si budou moci hráči populárního jihokorejského MMORPG užít obsah inspirovaný Zaklínačem 3 někdy začátkem příštího roku. Na domácí půdě se ale fanoušci dočkali této novinky už dnes, tedy 23. 11. 2022. Společnost Smilegate proto ve spolupráci s CD Projektem RED vydala nový obrázek a trailer a zveřejnila další podrobnosti.

Trailer poukazuje na to, že do světa Lost Ark zavítal sám Geralt z Rivie, v Akrasii se ale spolu s ním objevili i jeho přátelé a nejbližší. Konkrétně jde o Yennefer, Triss, Marigolda a Ciri. CD Projekt RED přitom na korejské verzi oficiálního webu série Zaklínač láká na možnost pomoci Geraltovi s návratem domů poté, co prošel tajemným portálem.

Spojení Zaklínače a Lost Ark přináší různý obsah, který zahrnuje nové a speciální úkoly, avatary, emotikony a další novinky. Doufejme tedy, že my v ostatních regionech nebudeme muset čekat moc dlouho. Zatím můžeme hádat, v jakém projektu se Geralt a tematika Zaklínače asi objeví příště. Po hrách Rocket League, SoulCalibur VI, Monster Hunter World, AFK Arena a nyní Lost Ark už nejspíš může přijít naprosto cokoliv.