Letní prázdniny jsou v plném proudu a nikdo nemyslí na školu. Tedy až na vývojáře Two Point Campus, kteří nám novým trailerem připomínají, že školní rok začíná dříve; už za necelý měsíc.

Trailer se zaměřuje na to, co se ve škole skutečně děje, když se nevyučuje. Dělají studenti vylomeniny? Čarují? Zkouší vyrobit obří roboti? V Two Point Campus to zjistíte, ale hlavně je akademický rok vaší šancí připravit pro své studenty dokonalou univerzitu a pak sledovat, jak se vše spojí – nebo možná rozpadne.

Za úkol máte vybudovat a provozovat školní kampus, kde vaše rozhodnutí ovlivní životy studentů, které do školy zapíšete, a zaměstnanců, které najmete. Poprvé můžete stavět i v širokém venkovním prostředí a rozvíjet tak svůj areál, budovy a okolí. Jediným limitem je vaše představivost (a bankovní účet ve hře).

Tím ale zábava nekončí. Obyvatelé Two Point Campus mají mírně odlišné priority, pokud jde o vzdělání, což znamená, že vaši studenti si mohou užít širokou škálu veselých a neobvyklých kurzů, jako je Rytířská škola, kde se naučí rytířství. Ti méně bojovní mohou zdokonalit své schopnosti v gastronomii a spolupracovat na nejrůznějších nadměrných kulinářských specialitách, jako jsou gigantické pizzy nebo koláče.

Nejde však jen o vzdělání, budete také muset své studenty vychovávat, zkoumat jejich osobnosti a plnit všechny jejich přání a potřeby. Obklopte je přáteli, pomozte jim rozvíjet vztahy a ujistěte se, že vyvažují každodenní školní povinnosti i mimoškolními radovánkami, jako jsou koncerty, společenské akce a sport.

Two Point Campus vyjde 9. 8. na počítačích a konzolích PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Ve stejný den bude hra dostupná v Game Passu.