Společnost Microsoft po celém světě, včetně České republiky a Slovenska, zahájila prodej bezdrátového ovladače Xboxu a headsetu v limitované edici Starfield. Nové příslušenství je oslavou nadcházejícího vydání hry Starfield, akčního RPG od Bethesda Studios odehrávající se v nekonečném vesmíru.

„Svěží a čistý design je inspirován skutečnými vesmírnými plavidly a je vytvořen na míru tak, aby hráče přenesl přímo do kokpitu jejich průzkumné lodi,“ tvrdí tisková zpráva a odhaluje, že headset má doporučenou maloobchodní cenu 3199 Kč a ovladač 1899 Kč.

Takto jsou oba produkty popisovány:

Bezdrátový headset pro Xbox – limitovaná edice Starfield zaručuje vynikající kvalitu zvuku a hlasové komunikace, má červenobílý pruhovaný hlavový můstek Konstelace a přináší tóny vytvořené na míru pro toto dobrodružství. Vychutnejte si mimořádně měkké a velké náušníky, které se postarají o pohodlný zážitek, a praktické ovládání k uspokojení veškerých průzkumnických potřeb.

Bezdrátový ovladač pro Xbox – limitovaná edice Starfield má průhledné spouště a pod nimi viditelné bronzové vibrační motorky, boční a zadní rukojeti navržené tak, aby připomínaly panely vesmírné lodi, a elegantní barevné provedení kolem tlačítka Xbox inspirované Konstelací. Díky výdrži baterie až 40 hodin průzkumníci ušetří více než dost paliva na cestu do nejhlubších končin vesmíru.

Hra Starfield vyjde 6. 9. letošního roku na PC a Xbox Series X/S. Hra bude ve stejný den dostupná v Game Passu. Pokud se vám hodně zamlouvá, tak je v předprodeji sběratelská edice za 7099 Kč. Obsahuje mimo jiné hodinky.

OVLADAČ

HEADSET