V pondělí se hráči rozloučili s Overwatch, aby o den později přivítali nástupce. Spuštění Overwatch 2 se ale neobešlo bez problémů. Hráči se dlouhé hodiny nemohli připojit do hry, někteří čekali i více než 12 hodin. Jak se ale později ukázalo, Blizzard za to úplně nemohl. Bezplatnou střílečku totiž postihl masivní DDoS útok, který ochromil matchmaking na všech platformách (PC, PlayStation, Xbox, Switch).

Tým Blizzardu včera večer pracoval na zmírněný škod. Hráči mezitím hlásili, že na připojení do hry před nimi čeká až 40 000 lidí. Když už se nějaký šťastlivec do hry dostal, objevily se problémy, které zapříčinily odpojení, takže dotyčný musel celý proces opakovat.

Ani dnes ráno si ale nemohli vývojáři odpočinout. Overwatch 2 zasáhla druhá vlna DDoS útoku.

Nejde ale o jedinou věc, která hráče trápí. Mnoho z nich si stěžuje, že přišli o skiny a kosmetiku z prvního Overwatche. Přenos do dvojky měl být bezproblémový. Ukázalo se ale, že tomu tak není. Bohužel nevíme, kdy bude situace napravena, oficiální sociální sítě Overwatch zatím o stavu mlčí. K problémům se vyjadřují akorát Mike Ybarra (prezident Blizzardu) a Aaron Keller (šéf vývoje Overwatch 2). Oba uvedli, že na odstranění problémů pracují.