Společnosti Massive Monster a Devolver Digital slaví obrovský úspěch hry Cult of the Lamb, která se bez debat stane jedním z nejlepších nezávislých titulů letošního roku.

Během prvního týdne od vydání se prodalo více než milion kusů. Vývojáři jsou pochopitelně nadšeni a potvrzují, že pracují nejen na opravách, které hráčům zpříjemní zážitek, ale také na novém obsahu. V současné době ale nevíme, co přesně mají ve studiu Massive Monster v plánu.

Ve hře Cult of the Lamb se stanete beránkem, jenž má za úkol vést kult malých zvířátek. Překonat musíte různé roguelike dungeony a porazit jejich bosse, stejně tak udržovat na uzdě kult, aby se vám nevzbouřil.

ZAPLATILA SONY?

Nedávno se objevily neoficiální informace od Garyho Whitta z Kinda Funny o tom, že o hru měl zájem Microsoft, nabídl společnostem peníze, aby projekt byl součástí předplatného Xbox Game Pass. Sony ale měla vývojářům zaplatit, aby se tak nestalo. Vydavatelství Devolver Digital tuto spekulaci později popřelo.

Cult of the Lamb vyšlo 11. 8. letošního roku na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.