Pokud máte rádi neobvyklé hry, tak právě pro vás bude určeno připravované retro RPG s názvem WrestleQuest. V něm se ujmete role začínajícího zápasníka, který se chce stát další legendou tohoto sportu. Na tuhle cestu se vydáte se svou vlastní postavou, která se setká s legendami wrestlingu jako jsou „Macho Man“ Randy Savage, Booker T, Andre the Giant, Jake „The Snake“ Roberts, Diamond Dallas Page, Jeff Jarrett a mnoho dalších.

To vše a mnohem víc v pixelovém vizuálu s pohledem z ptačí perspektivy. Tvůrci lákají hráče na to, že se ponoří do světa profesionálního wrestlingu a prověří své schopnosti, vůli a svědomí. Příběhem se budete prokousávat v klasických a tahových RPG bitvách, v nichž vám budou radit a pomáhat zmínění legendární zápasníci z různých období WWE.

Za vývojem stojí společnosti Skybound Games a Mega Cat Studios. WrestleQuest je v plánu na letošní léto pro PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Dobrá zpráva pro předplatitele Game Passu, hra bude v den vydání v této službě dostupná.