Valve zve hráče na svůj letní festival, který na Steam přináší více než 900 demoverzí, abyste si mohli vyzkoušet nadcházející hry. Festival probíhá do 22. června, a kromě demoverzí můžete sledovat rozhovory s tvůrci, a dokonce s nimi prohodit pár slov prostřednictvím chatu.

A co se vyplatí vyzkoušet? Demoverzí je tolik, že je těžké vybrat pouze některé. Doporučil bych vám remake humorné akce Destroy All Humans!, ve které budete v roli mimozemšťana terorizovat lidstvo. Dále dieselpunkovou real-time strategii Iron Harvest, která se odehrává v alternativní historii po konci Velké války. Je tu také Grounded od studia Obsidian Entertainment, v němž se zmenšíte na velikost mravence a prožijete survival dobrodružství na dvorku vedle svého domu.

Doporučil bych také Haven, obdobu legendárních Commandos v Partisans 1941, vesmírnou akci Everspace 2, Rock of Ages 3: Make & Break a izometrickou parodii na GTA jménem Rustler, alias Grand Theft Horse. A pokud jste si ještě nekoupili Desperados 3, tak i tuhle taktickou strategii z Divokého západu si můžete vyzkoušet.