Máme špatnou zprávu pro fanoušky Watch Dogs: Legion. Ubisoft oznámil konec vývoje hry. Hackerská akce už nedostane žádnou novou sezónu. Právě spuštěná pátá sezóna pro více hráčů je zároveň tou poslední. Pak už se budou sezóny jen opakovat.

Watch Dogs: Legion vyšel v říjnu 2020. Ubisoft hru podporoval 15 měsíců. To není krátká doba, ale v případě her od Ubisoftu jsme zvyklí na delší podporu. Například Assassin's Creed: Valhalla dorazil měsíc po Watch Dogs: Legion a nadále je ve fázi intenzivního vývoje. Letos se vikinské dobrodružství rozšíří o třetí příběhovou expanzi s názvem Dawn of Ragnarok, která bude největším přídavkem v historii této série. Delší podporu má také Ghost Recon: Breakpoint, taktická akce vyšla v říjnu 2019 a před několika měsíci se dočkala velké aktualizace Operation Motherland s novým herním módem.

To vše poukazuje na to, že hackerská akce nebyla po stránce prodejů tak úspěšná. Navzdory kratší podpoře si ale fanoušci na nový obsah nemohou stěžovat. Kromě kooperativního režimu a PvP bitev do multiplayeru si mohli zahrát rozsáhlé příběhové rozšíření Bloodline a speciální mise, včetně loupeže inspirované seriálem Papírový dům od Netflixu.