Manažerský simulátor Two Point Campus nám nadcházejícím DLC vrací nádech staršího Two Point Hospital. Balíček s přídavným obsahem se totiž zaměřuje na lékařskou univerzitu, kde si na starost vezmete zajištění adekvátního vzdělání pro budoucí mediky. Na všech platformách bude dostupný od 17. 8. s cenou 9,99 eura (240 Kč v přepočtu).

DLC s označením Medical School přináší trojici zbrusu nových lokací kampusů. Těšit se můžete na Lake Tumble, malebné městečko u jezera, Molten Rock neboli pobřežní kampus s hradbami a nedalekou sopkou, a také Pointy Peak, v němž vládne vysokohorská nálada, nízké teploty a yettiové.

Součástí jsou pochopitelně i nové kurzy, které budou moct ze studentů udělat doktory nebo zdravotní setry. K těm se připojuje šestero léčebných místností: injekční místnost, nemocniční sál, hlavová klinika a oddělení chirurgie, psychiatrie a „hromosvodní terapie“.

Tvůrci také zvýrazňují další komplikované výzvy. Poradit si budete muset s naléhavými případy, hrozbou požáru zdravotnického zařízení, chytáním duchů těch, které se nepovedlo vyléčit, a rozmístěním helipadů, protože i těmi se pacienti přece běžně dostávají do lékařského areálu...

Jak mají vývojáři z Two Point Studios ve zvyku, na nový obsah lákají bizarním trailerem plným chaosu, v němž lze zachytit osoby se žárovkami na hlavě, požár uvnitř budov, pacienty s podivným onemocněním, které je dělá zelenými, nebo gigantický stroj na vpíchnutí injekční stříkačky přímo do... to je radši jedno. Podívejte se sami: