Vývojáři Farming Simulatoru 22 u příležitosti oslav 100. výročí značky Farmall přinášejí do hry dva ikonické traktory řady Farmall od společnosti Case IH. Stroje mají zastupovat dvě vzrušující zemědělské éry.

Novými traktory jsou Case IH Farmall 1066 Hydro a Case IH Farmall 120C. První je klasický šestiválcový dieselový traktor vyráběný v letech 1971 až 1976 společností International Harvester. Ten je i dnes mezi zemědělci oblíbený stejně jako před více než půl stoletím.

Case IH Farmall 120C je spolehlivý a osvědčený pracant. Bez ohledu na způsob použití nabízí tento červený víceúčelový stroj z řady Farmall C od společnosti Case IH výkon až 120 koní. Proto je Case IH Farmall 120C oblíbenou volbou pro obhospodařování travnatých ploch, náročnou práci na poli nebo tahání podvalníků. Je to prémiový všestranný stroj pro skutečné i virtuální farmy.

Case IH Farmall Anniversary Pack se prodává za 1,49€ na Steamu. Na PS Stoe stojí 35 Kč a 43 Kč na Xbox Store. S Game Passem potom 38,70 Kč.

VELKÉ ROZŠÍŘENÍ

Připomínáme, že už tento týden vyjde prémiové rozšíření. Obsahuje 35 nových značek strojů a novou mapu Zielonka, která je inspirovaná střední Evropou. Konkrétně je to Polsko a Česká republika.

Pokud Farming Simulator 22 ještě nemáte, tak ve stejnou dobu vyjde Premium Edition. Obsahuje původní hru a všechen dodatečný obsah. Hra je dostupná s českými titulky pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox.

A pokud jste neviděli, tak nedávno titul obohatil bezplatný Emergency Pack, který z vás udělá hasiče.