Pro počítačové a konzolové verze populárního Farming Simulatoru 22 vyšel nečekaný bezplatný dodatečný balíček. Z hráčů udělá hasiče, kteří budou bojovat s požáry a zachraňovat lidi.

Emergency Pack vytvořil tým Creative Mesh, autoři Pumps N' Hoses a Straw Harvest. Balíček do Farming Simulatoru 22 přidává čtyři různé scénáře, které se odehrávající na místních farmách a v jejich okolí. Jakmile začne pípat pager, musíte na místo události vyslat hasičský vůz.

Budete hasit požáry, odstraňovat padlé stromy a ropné skvrny ze silnic, vyprošťovat zraněné cestující při autonehodě a zasahovat u bezmocných koťat uvízlých na stromech. Takže si nezapomeňte žebřík. Vzplanout mohou palety, kontejnery, balíky nebo pole. V nastavení si můžete změnit četnost výskytu.

Součástí balíčku jsou dva autentické hasičské vozy: HLF20 a TLF3000 od německé firmy Schlingmann. A profesionální hasičské vybavení. Emergency Pack stáhnete bezplatně z ModHub pro PC a konzole.

Připomínáme, že už příští týden vyjde prémiové rozšíření. Obsahuje 35 nových značek strojů a novou mapu Zielonka, která je inspirovaná střední Evropou. Konkrétně je to Polsko a Česká republika.