S příchodem prémiového přídavku se garáž ve hře Farming Simulator 22 rozroste o 35 novinek od nových značek Dewulf, Gorenc, Agrio a WIFO. Plus součástí jsou ještě další stroje a vozidla od firem BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland, SaMASZ a dalších.

Nové vybavení souvisí s novými plodinami na nové mapě nazvané Zielonka. Mimochodem, je inspirovaná střední Evropou. Konkrétně je to Polsko a Česká republika. Mrkev, pastinák a červená řepa mají speciální nároky. K péči o ně bude zapotřebí například rotační kypřiče, jako je GRIMME GF 800, které před setím vytvoří rýhy, a různé sklízecí stroje, jako je například stroj na sklizeň zeleniny Dewulf ZKIVSE.

V traileru ve stylu elektronického freestyle hip hopu poloviny 80. let a počátku 90. let vidíme i starý Zetor Crystal.

Pokud máte Farming Simulator 22, tak Premium Expansion vyjde 14. 11. letošního roku. Když ještě hru nemáte, tak ve stejný den bude dostupná Farming Simulator 22: Premium Edition pro PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Hra obsahuje české titulky.

Premium Edition obsahuje ještě Antonio Carraro, Kubota, Vermeer, Göweil a Hay & Forage. Součástí je také rozšíření Platinum Expansion zaměřené na lesnictví, které do série přineslo značku Volvo a obsahuje mnoho dalších značek, herních mechanismů, novou mapu a další prvky.