Na PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a PC vyšla nová odstřelovací akce Sniper Ghost Warrior Contracts 2. U této příležitosti vydala polská společnost CI Games nový výbušný trailer s Ravenem, hlavním hrdinou hry.

Ravena čekají nelehké úkoly v otevřených mapách zasazených na blízkovýchodním územím mezi libanonskými a syrskými hranicemi, kde neplatí žádné zákony. Raven musí zlikvidovat zákeřný zločinecký syndikát a postavit jeho členy před spravedlnost. Aby se mu to povedlo, musí své cíle odstřelovat na vzdálenost větší než 1000 metrů.

Přečtěte si také: Odstřelování ve virtuální realitě v podání Sniper Elite VR se dočkáme už příští měsíc

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 obsahuje české tituly. Verze pro PlayStation 5 vyjde později z důvodu nepředvídatelných technických problémů. Na PS5 ale funguje verze hry pro PS4, v rámci zpětné kompatibility.

Bohužel došlo také k posunu vydání vlastní sběratelské edice od české distributorské společnosti Comgad. „Bohužel během přípravy této došlo ke zdržení výroby pár komponent u zahraničního dodavatele, takže vydání této sběratelské edice SGWC2 bude o pár dní opožděno. Nové datum vydání sběratelské edice je stanoveno na 8. 6. – 9. 6. 2021. Je nám líto, že si hráči, kteří si sběratelskou edici objednali, budou muset několik dní počkat, pevně však věříme, že se jim čekání vyplatí. Jak už bylo řečeno, sběratelská edice je unikátní a nelze ji koupit jinde na světě,“ píše Comgad.