Potěšíme všechny fanoušky Cult of the Lamb. Studio Massive Monster oznámilo další bezplatnou aktualizaci pro tento indie hit z roku 2022. Nový obsah dorazí na začátku příštího roku.

Nový obsah vyjde pod názvem Sins of the Flesh a přinese nový příběh, nové herní prvky a další nespecifikované věci. Láká na něj obrázek kultu, na kterém mají postavy listím zakryté své intimní partie.

Poslední aktualizací byla Relics of the Old Faith, přinesla nový příběh po skončení toho hlavního. Dále přepracovala souboje s bossy a přidala nové výzvy a odměny. Dříve hru obohatila permanentní smrt a nové možnosti přístupnosti.

Cult of the Lamb je akční titul s prvky managementu, ve kterém vedete svůj kult, shromažďujete stoupence a dáváte jim práci. Musíte je nakrmit a postarat se o jejich potřeby, zatímco oni vás budou uctívat. Také je nutné prozkoumávat dungeony a likvidovat řadu démonických arcibiskupů.

„Cult of the Lamb je milým překvapením, který nám od začátku až do konce přinášel dost zábavy a ani na chvíli nedal prostor pro nudu. Čas, který strávíme na bojišti, je skvěle vybalancovaný s časem, který musíme věnovat svým věřícím,“ dočtete se v naší recenzi. Titul je dostupný ve verzích pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.