Francouzská společnost Ubisoft si pro hráče připravila vánoční dárky. V období od 14. do 18. 12. letošního roku bude každý den rozdávat něco zdarma. Jednou to bude dodatečný balíček do jedné z novějších her, jindy může jít o nějakou tu hru.

Pokud hru nevlastníte, tak byste stejně měli mít možnost si DLC aktivovat. Dárky by se měly měnit vždy odpoledne našeho času na speciální stránce.

DÁRKY OD UBISOFTU:

První dárek: Jako první tu máme Seafarer Settlement Pack a legendární Bayek outfit pro Eivor(a) do hry Assassin's Creed Valhalla. Balíček je dostupný pro PC i konzolové verze Valhally.

Druhý dárek: Druhým vánočním dárkem od Ubisoftu je PC verze Starlink: Battle for Atlas Digital Edition pro Ubisoft Connect. Dárek vyzvednete zde.

"Ve hře Starlink: Battle for Atlas jste členem skupiny hrdinských mezihvězdných pilotů, kteří jsou odhodlaní osvobodit hvězdnou soustavu Atlas od Graxe a jeho Zapomenuté legie."

Třetí dárek: Třetím vánočním dárkem od Ubisoftu je dodatečný balíček pro Watch Dogs Legion. Bezplatně můžete získat Power Suit outfit a masku Ubisoftu na všechny platformy. Vše najdete zde.

Čtvrtý dárek: Máme tady čtvrtý vánoční dárek od Ubisoftu. Zájemci mohou bezplatně získat Trials Rising ve verzi pro PC přes Ubisoft Connect. Dárek si vyzvednete zde.

"Ve hře Trials Rising jezdíte po legendárních lokacích, od zadního dvorku po ty největší stadiony, učíte se dokonale ovládat svůj motocykl, zlepšujete své dovednosti a snažíte se porazit všechny soupeře!"

Pátý dárek: Bude odhalen 18. 12. odpoledne.

Ubisoft letos uvedl na trh Watch Dogs Legion, Assassin's Creed Valhalla, Immortals: Fenyx Rising nebo Hyper Scape.