Dobré ráno. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si při snídani, cestě do práce nebo kdykoli jindy naši pravidelnou rubriku Stručně. Každé všední ráno v 5:30 (ve výjimečných případech později) vám přinášíme to nejzajímavější z herního světa.

- Crytek vytvořil video s představením her dekády, které běží na technologii CryEngine. Zajímavé je na konci záběr na Crysis bez popisku. Že by další teaser na možný remaster této sci-fi střílečky?

- Už jsme vás o tom informovali v samostatné novince, ale v rámci Uplay si můžete bezplatně stáhnout povedenou plošinovku Child of Light. Stačí tak učinit do 28. 3. 2020 a můžete hrát kdy se vám bude chtít. O víkendu bude k vyzkoušení zase Ghost Recon Breakpoint pro PC, PS4 i Xbox One.

- Resident Evil 3 remake může vyjít na Nintendo Switch. FluffyQuack v kódu demoverze hry našel zmínky o Nintendo eShopu. Vypadá to, že se survival horor po premiéře na PC, PS4 a Xboxu One podívá na Switch. Možná v nějaké kolekci s druhým dílem, který na Switch také nevyšel, zatímco jednička ano.

- Britské studio Splash Damage, které vytvořilo Enemy Territory: Quake Wars, Brink a podílelo se na Gears of War i Halo: The Master Chief Collection, připravuje exkluzivitu pro Google Stadia. Na podrobnosti si musíme počkat.

- Hideo Kojima potvrdil, že Photo Mode nebude pouze u PC verze Death Stranding, ale formou bezplatné aktualizace se dostane i do PS4 verze hry. Update máme očekávat koncem března.

- Akce Warhammer: Vermintide 2 obdržela novou aktualizaci, která přidává novou mapu Enchanter's Lair a současně opravuje chyby ve hře. Na Steamu hru nyní koupíte se slevou 75 % za 6,99 euro.

- Včera PUBG oslavilo třetí rok od spuštění. Populární batte royale akce slaví prostřednictvím vítězných skinů Global Skin Contestu, které budou na měsíc zdarma. Současně tvůrci shrnuli tři roky života hry a připomněli, že chystají přepracovanou verzi mapy Vikendi. Dále zbrusu nové mapy a nové mechaniky.

VYBRANÉ ČLÁNKY Z PŘEDEŠLÉHO DNE: