Povedené arkádové závody Hot Wheels Unleashed mají mít nástupce. Hra od italského studia Milestone zaznamenala obrovský úspěch – prodalo se jí přes 2 miliony kusů a díky zařazení do předplatného Xbox Game Pass a PlayStation Plus si ji zahrálo 8 milionů hráčů. Není tak divu, že se objevují informace o pokračování nazvaném Hot Wheels Unleashed 2 Turbocharged, které má být brzy oznámeno pro PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC.

Zvěst pochází od Billbil-kuna, známého insidera ze serveru Dealabs, který často v předstihu informuje o hrách v PS Plus a Game Pass, v poslední době rovněž odhaluje chystané tituly. Dle něj má k oznámení dojít brzy a k vydání v letošním roce. Ve vývoji prý mohou být i verze pro PS4, Xbox One a Nintendo Switch, ale to nemá potvrzeno.

Každopádně Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged má být dostupné ve třech edicích: Standard (základní hra), Deluxe (základní hra, Season Pass 1 a čtyři menší DLC) a Legendary Edition (základní hra, Season Pass 1 a 2 a osm menších DLC).

Oznámení se nabízí 8. 6. na Summer Game Festu, případně 11. 6. na Xbox Games Showcase. Harmonogram letních prezentací zde.