Asymetrická hororová akce se nám po odkladu konečně ukazuje. Bohužel musíme zapomenout na gameplay záběry, místo nich dostáváme z Evil Dead: The Game pouze filmeček. Ten nám vzkazuje, že ve hře na nás bude čekat spousta nebezpečí.

V Evil Dead: The Game musí čtyři hráči v roli přeživších prozkoumávat svět (mapy pocházejí z filmů a seriálu), hledat důležité předměty a ubránit se nejrůznějším nepřátelům a pátému hráči. Titul budete moci hrát i sami v singleplayeru, určen je ale zejména pro PvP multiplayer a kooperaci. Pro zastavení temných sil budou potřeba specifické předměty.

Trailer nám dává vědět, že za předobjednávku obdržíme bonusový obsah v podobě dvou kostýmů: zaměstnance S-Martu a ušlechtilou rytířskou zbroj. Oba outfity si můžete prohlédnout ve videu úplně nahoře.

Odhalena byla také sběratelská edice. V té najdeme album s koncepční grafikou, tričko, soundtrack na vinylu, sběratelskou krabici, steelcase a samotnou hru v Deluxe edici. Edice byla naceněna na 125 dolarů/eur.

Ultimate Collector's Edition stojí 200 dolarů/eur a obsahuje ještě repliku Necronomiconu v měřítku 1:1. Navíc je limitovaná pouze na 1000 kusů. Vypadá to, že v oficiálním obchodě je už vyprodána.

Kromě nich si můžete koupit standardní edici za 40 dolarů/eur či Deluxe Edici za 60 dolarů/eur i se Season Passem.

„Vžijte se do role Ashe Williamse nebo jeho přátel z kultovní série Evil Dead a spolupracujte ve hře nabité nadupanou kooperativní a PvP multiplayerovou akcí. Hrajte jako tým čtyř přeživších, prozkoumávejte, rabujte, vyrábějte, ovládejte svůj strach a hledejte klíčové předměty, abyste uzavřeli trhlinu mezi světy ve hře inspirované všemi třemi původními filmy Evil Dead a také původním televizním seriálem Ash vs. Evil Dead,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Evil Dead: The Game vyjde 13. 5. 2022 na PC (exkluzivně přes Epic Games Store), PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.