Alan Wake 2 se bez debat stal jednou z nejzajímavějších her předvedených na PlayStation Showcase. Děsivý a zajímavý trailer odhalil dvě hratelné postavy a stanovil datum vydání.

Pokud toužíte vidět více, tak pro vás máme dobrou zprávu. Finské studio Remedy odhalí gameplay záběry na Summer Game Festu 2023. Ten se uskuteční 8. 6. od 21:00 našeho času. Ukážou se tam také první záběry z hraní Mortal Kombatu 1 a potvrzen je také titul Lies of P. Prezentace bude trvat dvě hodiny a budou na ní odhalena „tři až čtyři docela velká oznámení“.

Zpět k Alan Wake 2. V pokračování je Alan stále v Temném místě, kam se odebral po návštěvě hlubin jezera Cauldron v okolí městečka Bright Falls. Kromě něj se ale vžijeme i do role agentky FBI jménem Saga Anderson, s kterou si také užijeme strašidelnou atmosféru.

Alan Wake 2 vyjde 17. 10. letošního roku na PC (Epic Games Store), PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Hra se bude prodávat pouze digitálně z důvodu zachování nízké ceny, tedy 60 eur na konzolích a 50 eur na PC. V případě českých cen vidíme na Epic Games Store hezkých 1324 Kč a 1599 Kč na PS Store a Xbox Store.

Více informací o hře se dočtete v našem detailním článku zde.