Společnosti Focus Entertainment a Flying Wild Hog zveřejnily pětiminutové video, kterým rekapitulují dosavadní informace o Evil West. Po zhlédnutí videa byste měli přesně vědět, co od upírské akce od autorů série Shadow Warrior a Trek to Yomi očekávat.

V Evil West se stanete hrdinou Divokého západu, když budete jako lovec upírů likvidovat hrozbu a zachraňovat Spojené státy a lidstvo před hluboko zakořeněnou hrůzou, která se noří ze stínů.

Čekají vás brutální výbušné souboje, v nichž rozpoutáte peklo pomocí střelných zbraní, bleskové rukavice a množství důmyslných pomůcek. „Zabíjejte krvežíznivé obludy ve stylu osamělého lovce anebo v kooperaci s kamarádem. Objevujte a bojujte v příběhové kampani, zatímco si budete vylepšovat zbraně a lovecké nástroje. Odemykejte si nové perky a rozvíjejte své vražedné mistrovství, vytvořte si vlastní styl hry a porážejte zástupy nadpřirozených nepřátel,“ uvádí tisková zpráva.

Ve videu se seznámíte s Jessem Rentierem, mladým a zkušeným zabijákem upírů, do kterého se vtělíte. Je to hvězdný agent z Rentier Institute, tajného spolku, který loví příšery a který vede jeho otec a mnoho generací Rentierů před ním. Bude muset vzít akci do vlastních rukou poté, co se z temnoty vynoří proradní smrtící upíři a vymažou ústav z povrchu zemského.

S pomocí Edgara Gravenora, dalšího přeživšího z Rentier Institute, budete muset bojovat proti lítým sokům a odtajit upírské pletichy, zatímco se pokusíte znovu vybudovat svůj spolek a stát se vůdcem, kterého Divoký západ potřebuje.

Aby Jesse dosáhl svého cíle, bude zkoumat každý kout Divokého západu, hledat nové členy institutu a cenné stopy vedoucí ke konspiraci, brát peníze z opuštěných truhel a mrtvol a rozšiřovat svůj arzenál zbraní. Vybaven bude starými dobrými střelnými zbraněmi i pokročilou technologií, jako je bleskem nabitá Rentier Gauntlet.

„Kombinujte Jesseho zbraně a nástroje podle libosti, přičemž každá má vlastní strom schopností a na míru šitá vylepšení. Pak se zapojte do výbušných soubojových střetů pomocí vlastní kombinace silných střeleckých útoků a ničivých kontaktních komb,“ dodává tisková zpráva.

Evil West vyjde 22. 11. tohoto roku s českými titulky na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.