V PlayStation Store proběhla aktualizace, která odhalila datum vydání Street Fighter 6. Někdo zmáčkl tlačítko o 24 hodin dříve a my víme, že bojovka by měla vyjít 2. 6. příštího roku. Kromě data vydání se v digitálním obchodě Sony také objevily informace o různých verzích hry.

Dobrou zprávou je, že Capcom nebude PS5 verzi prodávat dráž než pro PS4. Ve standardní edici slibuje navíc Outfit 1 Color 10 pro 6 postav. Deluxe Edition navíc obsahuje Year 1 Character Pass (noví bojovníci) a Ultimate Edition zase Year 1 Ultimate Pass.

Street Fighter 6 je ve vývoji pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Od 16. do 19. 12. 2022 proběhne druhý uzavřený betatest. Hra se od svých předchůdců pochlubí novým režimem World Tour, umožní vám vytvořit si vlastního hrdinu, užít si s ním dobrodružství v otevřeném světě a stát se nejlepším bojovníkem. Chybět nemůže ani tradiční hratelnost Street Fighteru, tu najdete v módu Fighting Ground.

Včera zase Microsoft Store prokecl datum vydání Diabla 4. Obě hry uvidíme na The Game Awards 2022, show začíná v pátek 9. 12. ve dvě hodiny ráno našeho času.