Ubisoft oznámil další odklad svých her Riders Republic a Rainbow Six Extraction. Oba tituly měly vyjít v září, ale to už neplatí. První se přesouvá na 28. 10. a druhý až na leden roku 2022.

Francouzská společnost chce zajistit, že hráčům nabídne nejlepší možné zážitky, které naplno využijí svůj potenciál. Ubisoft chce hráčům umožnit oba tituly otestovat a vývojářům dopřát čas reagovat na zpětnou vazbu.

Pro Riders Republic je stále otevřena registrace do bety. Ubisoft zatím neoznámil, kdy bude spuštěna. Více informací se máme dozvědět brzy.

„Ahoj jezdci, nemůžeme se dočkat, až si všichni vyzkoušíte Riders Republic v naší nadcházející betě! Bude to první příležitost vyzkoušet si tuto masivní terénní hru pro více hráčů a my se nemůžeme dočkat vašich názorů,“ napsali vývojáři.

„Abychom mohli všem hráčům poskytnout co nejlepší hru, učinili jsme obtížné rozhodnutí odložit vydání z 2. září na 28. října. Získáme tak více času na doladění herního zážitku a vy budete mít další příležitost vyzkoušet si hru ještě před uvedením na trh a poskytnout nám zpětnou vazbu. Brzy se s vámi podělíme o další informace, zůstaňte naladěni!“

Vydavatel je přesvědčen, že odklad Rainbow Six Extraction zajistí, aby šlo o strhující a napínavý kooperativní zážitek.

Riders Republic je multiplayerová adrenalinová sportovní hra. Setkávejte se s ostatními závodníky, snažte se je překonat a účastněte se úžasné škály aktivit, jako je jízda na kole, lyžích a snowboardu nebo let v běžném či raketovém létajícím obleku.

Rainbow Six Extraction je týmová kooperativní střílečka, ve které se 18 operátorů z Rainbow Six Siege postaví mimozemské hrozbě. Hráči mohou využívat jedinečné pomůcky a zbraně každého operátora v boji proti archeologické hrozbě na 12 mapách při dobývání klíčových cílů a v boji proti vlnám mimozemských nepřátel.

Přečtěte si také: Rainbow Six Extraction vyzdvihuje týmovou spolupráci