Ubisoft spojuje svou budoucnost s Assassin’s Creed spolu s některými dalšími významnými značkami. Podle zprávy insidera Toma Hendersona má francouzská společnost v různém stádiu vývoje celkem 10 her ze světa Assassin’s Creed, včetně čtyř, o kterých se oficiálně nemluví.

Jedním z nich je Project Nebula od Ubisoftu Sofia, autorů Assassin’s Creed: Liberation a Assassin’s Creed Rogue. Údajně má obsahovat tři různá prostředí, a to Indii, Aztéckou říši a Středozemí.

Project Raid je naopak bezplatná kooperativní PvE hra pro čtyři hráče vyvíjená v čínském Ubisoft Chengdu. Prý nabídne hratelné postavy z celé historie série.

Dalším neoznámeným titulem je Project Echoes, multiplayerovka stavěná kolem cloudové technologie Ubisoft Scalar. Na starost ji má mít tým Ubisoft Annecy, jenž předtím pracoval na online složkách titulů Assassin’s Creed a Splinter Cell, stejně tak poskytl podporu pro The Division 2.

Posledním je pokračování neoznámeného VR titulu Assassin’s Creed Nexus, o němž se má v Ubisoftu rovněž interně diskutovat.

Podle některých zdrojů se má série vrátit k novému dílu na roční bázi, přičemž Ubisoft by rád střídal různé typy zážitků. Podle současného harmonogramu se očekává, že Assassin's Creed Mirage z Bagdádu bude uveden na trh přibližně v srpnu a krátce po něm bude ještě letos následovat Assassin's Creed Nexus.

Codename Red by měl debutovat v průběhu roku 2024, zatímco Invictus by měl být naplánován na rok 2025 a Hexe na rok 2026. Tedy za předpokladu, že nedojde k odkladům, které jsou v Ubisoftu běžné. Ty zbývající hry vyjdou později. Mají být teprve ve fázi konceptu a prototypu, takže je příliš brzy na to o nich mluvit.

Assassin’s Creed Codename RED, jenž nás zavede do velmi žádaného Japonska, bude mít údajně dvě hratelné postavy a zaměří se především na stealth. V zákulisí má být titul prý v dobré kondici.