Kvality Skull and Bones můžete posoudit sami díky právě probíhající betě na počítačích a konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Generální ředitel Ubisoft na nedávné schůzce s akcionáři nečelil otázkám ohledně samotné kvality hry. Vzhledem k dlouhavému a problematickému vývoji, titul byl mnohokrát odložen a několikrát restartován vývoj. Místo toho jedna z otázek směřovala na vyšší cenu, která může hráče odradit. Tím dotyčný mohl naznačovat, že free-to-play model by v tomto případě mohl fungovat lépe.

Yves Guillemot považuje Skull and Bones za plnohodnotnou, rozsáhlou a kompletní hru, která si obhájí cenovku 70 dolarů, respektive 80 eur (1999 Kč). Dokonce se nezdráhal ji opět označit za AAAA. V dlouhodobém horizontu má přinést výsledky. Tím patrně narážel na chystanou podporu po vydání. Plná verze vychází 16. 2. a bude zajímavé sledovat, zda se hráči budou chtít stát nejobávanějším pirátem všech dob v rozbouřených vodách Indického oceánu.

Během stejného brífinku došla řeč na Grand Theft Auto VI. Guillemot se gangsterské akce nebojí. Očekávaná novinka od Rockstar Games je podle jeho slov přínosem pro celý videoherní průmysl. S každou velkou hrou se k hraní vrací více lidí, což má pomáhat prodávat i další hry. Neví, kdy GTA 6 vyjde, ale předpokládá spíše termín blíže k fiskálnímu roku 2026, tedy období od 1. 4. 2025 do 31. 3. 2026. I když Take-Two očekává vysoké příjmy do konce března 2025. Sám Ubisoft plánuje Assassin’s Creed Red (pracovní název) vydat do konce března 2025.