Spekulace z fóra Dealabs se potvrdily poté, co společně Sony dnes oznámila hry, které budou v prosinci dostupné pro předplatitele PlayStation Plus.

Základní PS Plus v prosinci čekají zajímavé hry. Těm vévodí Mass Effect Legendary Edition s remasterovanými prvními třemi díly Mass Effectu, včetně dodatečných balíčků.

Sci-fi dobrodružství doplní kung-fu RPG titul Biomutant a novinka v podobě 3D plošinovky Divine Knockout, která teprve 6. 12. vyjde od Hi-Rez Studios, autorů Smite a Paladins. Ve stejný den bude takhle nabídka také dostupná. Jak se vám líbí?

Mass Effect Legendary Edition má být ve verzi pro PS4, Biomutanta ve verzi pro PS5 a PS4, stejně tak Divine Knockout.

To Microsoft hry pro Xbox Live Gold oznámil už včera. V programu Games with Gold v prosinci nabídne Colt Canyon a Bladed Fury. První jmenovaná bude od 1. do 31. 12. pro Xbox One a Series X/S, zatímco druhá od 16. 12. do 15. 1. také pro poslední dvě generace konzolí Xbox.

Colt Canyon je pixelová 2D střílečka s roguelike prvky a bojem v reálném čase. Ovládat budete kovboje, případně jiné postavy, které postupně odemknete. Bladed Fury je 2D akce zasazena do starověké Číny.