Autoři Two Point Campus se rozhodli připravit speciální bezplatnou aktualizaci, aby všichni hráči mohli oslavit Valentýna nejen tematickými předměty, ale také novou úrovní v režimu výzev.

„Na letošního Valentýna šíříme lásku s novou snovou kolekcí předmětů a dekorací. V každé místnosti najdete balónky, které ji rozzáří, novou vázu, do které můžete uložit všechna svá milostná vyznání, pohodlnou peřinu pro dva a vždy lákavý tunel lásky, ve kterém se můžete pomuchlovat. A co je nejlepší, váš kampus navštíví sám Amor, a pokud na něj vaše práce udělá patřičný dojem, zanechá po sobě několik ‚bomb lásky‘, které vaše studenty přivedou k romantickému šílenství. Zní to pikantně!“ uvádí tisková zpráva.

Navíc všechny nové předměty a režim výzev budou ve hře i po skončení akce.

Pokud Two Point Campus nemáte, tak do 13. 2. 2023 si hru můžete vyzkoušet na Steamu. Současně je o 30 % zlevněna na všech platformách, tedy nejen na PC, ale také na posledních dvou generacích konzolí PlayStation a Xbox a Nintendu Switch. A abych nezapomněl, Two Point Campus je rovněž součástí Game Passu.