Jak bylo slíbeno, tak se stalo. Společnost 2K Games a Supermassive Games dnes k večeru oznámily The Quarry. Jedná se o horor s teenagery, který vyjde 10. 6. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC (přes Steam).

„The Quarry je průkopníkem v oblasti interaktivního vyprávění příběhu a technologií, který vytváří skutečně viscerální teenagerovský hororový zážitek,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel Supermassive Games Will Byles. „Nemůžu se dočkat, jaká rozhodnutí učiníte, koho zachráníte a koho jste ochotni obětovat!“

Z toho popisku je jasné, že se tvůrci Until Dawn a série The Dark Pictures Anthology drží svého a opět přinesou hráčům hororový zážitek založený na volbách, které budou mít velký vliv. Dle tiskové zprávy bude v The Quarry utvářet váš příběh každá volba, ať už velká nebo malá. Lákání jsme na ansámbl hollywoodských hvězd a celebrit, mezi nimiž nechybí David Arquette (série Vřískot), Ariel Winter (Moderní rodina), Justice Smith (Jurský svět), Brenda Song (Dollface), Lance Henriksen (Vetřelci), Lin Shaye (Noční můra v Elm Street) a další.

Příběh se zaměří na teenagery. Když slunce zapadá poslední den letního tábora, uspořádají dospívající poradci z Hackettova lomu oslavu. Žádné děti. Žádní dospělí. Žádná pravidla. Plány teenagerů se zvrtnou v nepředvídatelnou noc plnou hrůzy. Přátelské škádlení a flirtování vystřídá rozhodování o životě a smrti, zatímco se vztahy budují nebo rozpadají pod náporem nepředstavitelných rozhodnutí. Parta bude pronásledovaná krví nasáklými místními obyvateli a něčím mnohem zlověstnějším.

V napínavém filmovém příběhu si zahrajete za každého z devíti táborových poradců. Každá postava se může stát hvězdou představení – nebo zemřít dřív, než se rozední. Více v klíčových vlastnostech.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:

Váš příběh, jejich osud – Odvážíte se prověřit, co se skrývá za padacími dveřmi? Prozkoumáte výkřiky ozývající se z nitra lesa? Zachráníte své přátele, nebo budete zoufale utíkat jako o život? Každá volba, velká či malá, utváří váš příběh a rozhoduje o tom, kdo přežije, aby mohl vyprávět příběh.

Ohromující filmový zážitek – Nejmodernější techniky snímání obličeje a filmového nasvícení v kombinaci s neuvěřitelnými výkony ikonického hereckého ansámblu hollywoodských talentů oživují hrůzy Hackettova lomu v pulzující filmové jízdě.

Užijte si hrůzu s přáteli – Vsaďte až na sedm přátel v online hře, kde pozvaní hráči sledují a hlasují o klíčových rozhodnutích a vytvářejí příběh, který utváří celá skupina. Nebo si zahrajte společně v party hororu v gaučové kooperaci, kde si každý hráč vybere svého poradce a ovládá jeho akce.

Přizpůsobte si svůj zážitek – Nastavitelná obtížnost všech herních prvků umožňuje hráčům s jakoukoli úrovní dovedností užít si horor. A pokud se raději díváte, než hrajete, režim Movie vám umožní vychutnat si The Quarry jako filmový thriller hodný sledování. Vyberte si, jak chcete, aby se příběh odvíjel, pohodlně se usaďte a mezi všemi těmi výkřiky chroupejte popcorn.