Příznivci tvorby francouzského studia Don't Nod se mohou těšit na nové projekty. Po úspěšném vydání Banishers: Ghosts of New Eden se společnost reorganizovala do tří interních divizí, které se věnují RPG hrám, příběhovým adventurám a akčním adventurám. Tohle rozdělení má odrážet bohatou historii studia v oblasti rozmanitých herních zážitků.

„Od akčního světa Remember Me přes příběhové klenoty jako Life is Strange a Tell Me Why až po Vampyr a nedávno vydané Banishers: V každé z těchto větví se studio inspiruje svými minulými úspěchy. Rozmanité portfolio ukazuje schopnost studia vytvářet pohlcující světy plné komplexních postav a smysluplných rozhodnutí a těmito pobočkami studio pokračuje v budování svého odkazu a posiluje své základní odborné znalosti v žánrech, které definovaly jeho úspěch v uplynulých 15 letech,“ dočteme se v tiskové zprávě.

V rámci Don't Nod interně a externě vzniká sedm her, z nichž čtyři ještě nebyly oznámeny. Pět z nich je vyvíjeno vlastními silami a řadí se mezi ně Lost Records: Bloom & Rage. Jde o příběhovou adventuru, která byla oznámena koncem loňského roku. Má navázat na úspěch Life is Strange a být začátkem nové série.

Předpokládá se, že potichu vzniká pokračování akčního RPG Vampyr a Banishers: Ghosts of New Eden. Externími projekty jsou ty od Tolima a Tiny Bull Studios. První chystá ručně kreslenou hudební adventuru Koira. Druhý na své odhalení teprve čeká.