Vývojáři z Don't Nod se nezastavují. Tvůrci Life is Strange a například nedávno vydaného Jusant se pouští do další příběhové adventury, která slibuje odhalování skrytých tajemství.

To… Je bohužel víceméně všechno, co pořádně víme. Lost Records: Bloom & Rage má konkrétně na svědomí montréalská pobočka studia a jedná se o jejich první hru.

Tento nový svět je plný magického realismu, který milujeme, a my se nemůžeme dočkat, až vám prozradíme více o Swann, Noře, Autumn, Kat a jejich cestě. Nemůžeme se dočkat, až uslyšíme názory komunity!“ dozvídáme se z oficiálních slov.

Příběh by měl být zasazen do roku 2022. 27 let po událostech „magického léta 1995“, během kterého se vysokoškolačky Swann, Nora, Autumn a Kat staly nejlepšími kamarádkami. Po všech těchto letech, během kterých spolu neměly kontakt, se znovu sjednocují, aby konfrontovaly ukryté tajemství.

Hra by měla vyjít na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S někdy ke konci příštího roku. Připomínáme, že na The Game Awards byl k vidění i nový trailer z Banishers: Ghosts of New Eden, nadcházejícího titulu od Don't Nod.