Společnost Microsoft připravila 3měsíční zkušební předplatné PC Game Pass pro ty, kteří vlastní jednu z nejnovějších her od Xbox Game Pass Studios. Pokud jste hráli Halo Infinite (počítá se i bezplatná multiplayeru), Forza Horizon 5 nebo Age of Empires IV na počítači od vydání do 28. 2. 2022 a neměli jste ještě nikdy PC Game Pass, tak ho obdržíte na tři měsíce.

„Tato 3měsíční bezplatná zkušební verze PC Game Pass je platná pro hráče, kteří hráli hry Halo Infinite, Forza Horizon 5 nebo Age of Empires IV na počítači před 28. únorem 2022, 23:59 UTC, přihlášení ke svému účtu Microsoft (nezahrnuje přihlášení do konzole a hraní přes cloud). Nárokujte si a uplatněte na webu xbox.com/trypcgamepass od 14. 3. 2022 (13:00 UTC) do 12. 4. 2022 (00:59 UTC). Platí pouze pro nové členy Xbox Game Pass a pouze na trzích se službou PC Game Pass (xbox.com/regions) s výjimkou Ruska,“ píše se v tiskové zprávě.

„Je vyžadována platební karta. Pokud službu nezrušíte, bude vám po skončení reklamního období naúčtována běžná sazba za měsíční členství platná v daný okamžik.“

Více informací se dočtete na českých stránkách Xboxu.