Společnost Bandai Namco, Codemasters a Sony připomínají blížící se vydání svých her a zveřejňují trailer, které na tuto skutečnost upozorňují.

Úplně nahoře najdete dvou a půl minutový launch trailer na Elden Ring. Novinka od tvůrců série Dark Souls si od nás v recenzi vysloužila doporučení 10/10 a vy si ji budete moci zahrát již zítra na PC, PlayStationu 5, Xboxu Series X/S, PlayStationu 4 a Xboxu One. U tohoto videa je vhodné varovat před možnými spoilery.

„Povstaň, Poskvrněný, a nech se dovést milostí, ať můžeš používat moc Elden Ringu a stát se novým Elden Lordem v Mezizemí. Rozsáhlý svět, který hladce propojuje otevřená pole s různými situacemi a obrovské kobky s komplexním trojrozměrným designem. Během průzkumu vás čeká radost z objevování neznámého a překonávání hrozeb. To vše vede k obrovskému uspokojení,“ láká tisková zpráva.

Na tyto platformy míří také závody GRID Legends od Codemasters, které pro předplatitele EA Play (na PC, PlayStationu a Xboxu) a Xbox Game Pass Ultimate (na PC a Xboxu) nabízejí desetihodinovou trial verzi. Plná verze vychází dnes.

„Hra GRID Legends nabízí strhují adrenalinový zážitek a napínavou akci na závodištích po celém světě. Vytvořte si vysněné motoristické soutěže, zapojte se do on-line závodů, staňte se součástí jedinečného a poutavého příběhu a vychutnejte si pocit velkolepého akčního závodění. Bojujte tvrdě o pozici. Tlačte legendární auta na hranice jejich limitů. Zakuste tu neuvěřitelnou rychlost. Útočte na trati na svého úhlavního soka. Porážejte své přátele znovu a znovu... a postarejte se o to, aby na to jen tak nezapomněli!“ uvádí Codemasters.

Na závěr tady máme PlayStation exkluzivitu Gran Turismo 7. Ta se pochlubila televizní reklamou, která vnadí na závody plné adrenalinu. Jste připraveni? Na PS5 a PS4 se titul dostane s českými titulky už 4. 3.

„Ať už jsi závodní nebo příležitostný jezdec, sběratel, tuner, designér nebo fotograf – najdi si svou linii díky ohromující sbírce herních režimů včetně oblíbené kampaně, arkády a autoškoly. Po navrácení legendárního režimu GT simulace nakupuj, vylaďuj, závoď a prodávej vozy v sólové kampani, která tě odmění zpřístupněním nových aut a výzev. A pokud rád soupeříš s ostatními, zdokonal své schopnosti a pusť se do soutěžení v režimu Sport.“

„S více než 420 vozy, které jsou od prvního dne k dispozici v Brand Central a u prodejce ojetých vozů, zachycuje Gran Turismo 7 bezkonkurenčně detailně vzhled a atmosféru klasických vozů i nejmodernějších supersportů. Každý vůz se jinak řídí a má jedinečné chování při jízdě na více než 90 tratích v dynamických povětrnostních podmínkách, včetně klasických tratí z historie GT.“