Studia Treyarch a Raven Software ve spolupráci s vydavatelskou společnosti Activision zveřejnila trailer, který připomíná blížící se betu Call of Duty: Black Ops Cold War. Ta, jak už nějakou dobu víme, je rozdělena do několika fází, přičemž v první fázi si multiplayer vyzkouší majitelé PlayStationu 4 s předobjednávkou hry. V druhé fázi všichni zájemci s konzolí PS4 a v dalších fázích postupně hráči všech platforem.

 EXKLUZIVNĚ PRO PLAYSTATION 4

  • Od 8. do 9. 10. - PlayStation 4 Early Access pro hráče s předobjednávkou hry
  • Od 10. do 12. 10. - Pro všechny majitele PS4

CROSS-PLAY BETA

  • Od 15. do 16. 10 - Early Access pro Xbox One a PC + veřejná beta na PS4
  • Od 17. do 19. 10. - Veřejná beta na všech třech platformách

V betě bude k vyzkoušení pět multiplayerových map: Armada v americké Arizoně na vodě, Crossroads v Uzbekistánu, Miami v ulicích, Moscow v srdci Sovětského svazu a Satellite na pouštích Angoly. V průběhu víkendu budou k dispozici módy jako Combined Arms, Domination, Team Deathmatch, Kill Confirmed a VIP Escort.

Jeden z vývojářů se nedávno nechal slyšet, že od alfa verze se toho dost změnilo, tak uvidíme, zda mluvil pravdu.

Na internet také unikl seznam map. Pozor na potenciální spoilery. K dispozici byla také krátká ukázka, ale tu Activision zablokoval. Už jen dodejme datum vydání plné verze. To je stanoveno na 13. 11. letošního roku pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze bude v prodeji výhradně přes Battle.net.