Pokud vaše děti už nebaví dosavadní hry pro počítače a konzole, tak pro ně máme dobrou zprávu. Tlapková patrola bude potřebovat pomoc při záchraně Adventure Bay před zlým starostou Humdingerem a jeho kočičí katastrofou.

PAW Patrol World je dobrodružství v otevřeném světě se známým prostředím a postavami. Prozkoumávat budete ulice Adventure Bay, věže hradu Barkingburg, Jakeovu horu i divokou džungli.

Vývojáři si příběh vymysleli, je inspirován oblíbeným seriálem a sleduje plány starosty Humdingera a jeho kočičí katastrofy, kteří chtějí narušit oslavy festivalu PAW Patrol Day. Budete moci hrát a přepínat mezi ikonickou štěněcí posádkou a zachraňovat festival prostřednictvím odvážných akcí, vzrušujících hádanek a hravých misí. K dispozici bude osm hratelných postav: Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky, Zuma, Tracker a Everest. Každé štěně je vybaveno vlastními jedinečnými schopnostmi a použitelnými vozidly.

To vše a mnohem víc, včetně sběratelských předmětů (emotikony, kostýmy štěňat a samolepky) a úpravy postav a vozidel, si užije jeden hráč i dva hráči v lokální kooperaci na rozdělené obrazovce.

PAW Patrol World vyjde 29. 9. 2023 na PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S a PC (Steam).