Už začátkem příštího týdne, konkrétně 1. listopadu/novembra 2022, vyjde LEGO Star Wars: The Skywalker Saga v nové Galactic edici. To znamená, že budou k dostání také další placené balíčky postav, které bude možné zakoupit buď zvlášť za 2,99 eur, nebo jako součást nového Season Passu s názvem Character Collection 2, který vás vyjde na 14,99 eur. Proto je nejvyšší čas začít na chystaný obsah lákat, a tak tu máme nový trailer.

Video naznačuje, že si mezi balíčky, jež zahrnují přídavky Obi-Wan Kenobi Character Pack, Andor Character Pack, Star Wars: The Clone Wars Character Pack, The Book of Boba Fett Character Pack, Star Wars: Rebels Character Pack a Summer Vacation Character Pack, vybere snad každý fanoušek Star Wars. Velkoadmirál Thrawn, Ezra Bridger, Cad Bane, Černý Krrstantan, Cassian Andor, Luthen Rael, Cobb Vanth, kapitán Rex, Asajj Ventress... ti všichni a mnozí další brzy obohatí nabídku postav, s nimiž bude možné LEGO Star Wars: The Skywalker Saga hrát.

Snad jen ten kurzor myši, který je vidět v pravém horním rohu v jedné části traileru, nejspíš zůstane jako exkluzivita na PC a hráči na konzolích si na něj budou muset nechat zajít chuť. Což je určitě škoda. Větší škoda samozřejmě je, že jsme dosud nedostali žádné rozšíření nabídky hratelných úrovní, ale třeba ještě není všem dnům konec.

Pro tuto chvíli se nicméně zdá, že Galactic Edition a vše s ní spojené má být jakousi velkou tečkou za vývojem nejnovější LEGO Star Wars hry. Snad tu tečku nebudou doprovázet další chyby. Ještě jsme si ani pořádně nezvykli na to, že při průchodu vesnicí na měsíci Endoru nebo slévárnami na Geonosis s nejmodernějším hardwarem už ukazatel frekvence snímků za sekundu nepadá k jednociferným číslům.