Kooperativní akce The Division 2 bude vylepšena pro novou generaci konzolí. Aktualizace vyjde příští týden a zlepší rozlišení a výkon hry na PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S.

Plán na vylepšení The Division 2 potvrdil komunitní manažer Ubisoftu Johan Lindholm na svém twitterovém účtu. Aktualizace dorazí 2. 2. letošního roku. Ve stejný den začne také crossover akce v rámci 25. výročí série Resident Evil.

Aktualizace 12.1 přidá podporu pro rozlišení 4K a 60 snímků za sekundu. Dosud hra na PS4 Pro a Xboxu One X fungovala při 30 snímcích. Očekává se, že takto poběží The Division 2 na PS5 a Xboxu Series X, zatímco na slabším Xboxu Series S se majitelé budou muset spokojit s horším rozlišením.

The Division 2 vyšlo v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Aktualizace bude zdarma pro všechny, co vlastní hru na konzole minulé generace.

S třetím dílem The Division pravděpodobně v blízké době počítat nemůžeme, studio Ubisoft Massive pracuje na dvou projektech: jeden využívá licenci Avatara, zatímco druhý Star Wars.

Přečtěte si také: EA ztratila exkluzivitu na Star Wars. Do vývoje se pouští Ubisoft