V prémiových gameplay záběrech arkádové open-world závody The Crew Motorfest moc parády nenadělaly. Popravdě vypadají jako chudší Forza Horizon, která je bez debat králem tohoto žánru.

Předchozí díly The Crew nebyly zas tak hrozné, ovšem tenhle s podtitulem Motorfest nemá moc propracovanou grafiku. Ta samozřejmě není vše, tak uvidíme, jak zábavné tyhle závody budou a kolik aktivit nabídne ostrov O’ahu v havajském souostroví.

Kromě prvních gameplay záběrů se hra ukázala také ve filmečku a dozvěděli jsme se o playlistech, což je série krátkých tematických kampaní, které mají nabídnout jedinečné a vzrušující zážitky z automobilové kultury. Každá z nich má být pečlivě navržena tak, aby vás vtáhla do jiného světa automobilové kultury, a to díky závodům na míru, tematickým událostem a dalším jedinečným výzvám.

„Ovládněte historické klasiky nebo elektrická superauta, staňte se šampionem na okruhu, nebo jen jezděte s přáteli: vždycky se pro vás najde Playlist,“ tvrdí Ubisoft. To vše a mnohem víc na vás čeká v havajském ráji, kde vše zvládnete sami, případně s ostatními hráči. V den vydání má být připraveno 15 playlistů.

Čekají vás vysokorychlostní pouliční závody v rušném městě Honolulu, off-roadové řádění na popelavých svazích sopky, driftování, ježdění po prosluněných plážích a mnoho dalšího.

The Crew Motorfest vyjde už 14. 9. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a Amazon Luna.

Další novinky z Ubisoft Forward 2023 naleznete zde.