Nový filmeček na Test Drive Unlimited Solar Crown byl při čtvrteční prezentaci Naconu dalším zklamáním pro všechny hráče, kteří konečně chtějí vidět víc z těchto open-world závodů. V minutovém videu toho ale moc vidět nebylo. Zklamání z části vynahrazují nové obrázky. Ty alespoň ukazují krásné prostředí Hongkongu.

V galerii si prohlédnete město s mrakodrapy, noční ulici, krásné pobřeží, centrum se sochou i místa mimo město, kde o adrenalinové momenty při závodech nebude jistě nouze. Screenshoty pocházejí z alfa verze.

Druhý největší z ostrovů Hongkongu s rozlohou 80,4 kilometru čtverečních má být ve hře v měřítku 1:1, abyste si užili zážitek z jízdy a životní styl na vysoké noze. Dosud potvrzenými značkami jsou Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge a Bugatti. K nim se ale budete muset nejprve propracovat, abyste měli tu čest je řídit.

Test Drive Unlimited Solar Crown vyjde v roce 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Verze pro PS4 a Xbox One byly před časem zrušeny.