Dobré ráno. Teaser na Gotham Knights. Další stream z vývoje remaku Dead Space. Resident Evil Re:Verse se probouzí k životu. Rozruch kvůli předobjednávkám Titanfallu 3. Babylon's Fall nikdo nehraje.

- Dnes se nám ukáže kooperační akční RPG titul Gotham Knights. V 15:00 našeho času můžeme očekávat „aktualizaci mise“. Ta se zřejmě zaměří na schopnosti Nightwinga a Red Hooda, o čemž svědčí i část tweetu „Powers Club“. Bez ohledu na to by to měla být první větší věc od příběhového trailer vydaného v říjnu 2021.

- Ve čtvrtek 12. 5. od 19:00 našeho času proběhne další stream věnovaný vývoji remaku Dead Space. Tentokrát má název Crafting the Tension a zaměří se na výtvarnou stránku a rady od komunity.

- Odhalení Call of Duty: Modern Warfare 2 může proběhnout 30. 5. nebo 2. 6. Další informace mají následovat v červnu, pravděpodobně v rámci Summer Game Festu (9. 6.).

- Pamatujete si ještě Resident Evil Re:Verse? To je prosím multiplayerový spin-off akčního hororu Resident Evil Village, který měl původně dorazit v květnu 2021. Nyní to vypadá, že je konečně na cestě. Alespoň na to poukazuje hodnocení PEGI pro Stadia verzi.

- V německém obchodě GameStop se objevila předobjednávka Titanfallu 3. Fanoušci sci-fi střílečky od Respawnu okamžitě zpozornili, zejména když v obchodě viděli i provizorní krabičku vedle provizorních krabiček dalších titulů. GameStop má dokonce naznačovat vydání na konci letošního roku. Je nutné ale mít na paměti, že Respawn ani EA zatím Titanfall 3 neoznámili a komunitě říkali, že přednost má Apex Legends a pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order.

- Call of Duty Mobile si stáhlo přes 650 milionů lidí po celém světě a počet lidí, kteří každý měsíc hrají mobilní verzi, se v roce 2021 téměř vyrovnal počtu lidí, kteří hrají na konzolích a PC. Vzhledem k úspěchu bezplatného Warzone na konzolích a PC to není vůbec málo.

- Brzy bude oznámen RPG titul s licencí WWE. Plus organizace je spokojena s výkonností mobilních her od 2K, Scopely, SuperCard a Champions.

- Už to vypněte a vraťte nám peníze, vzkazují nespokojení hráči společnostem PlatinumGames a Square Enix ohledně Babylon's Fall. 4. 5. tohoto roku akční RPG z března hrál současně na Steamu pouze jeden jediný hráč. Za posledních 30 dnů hraje v průměru 60 hráčů.

- Stardew Valley se stále skvěle prodává. Nezávislý hit překonal 20 milionů. Dominantní je u této hry počítačová verze, která si ukrojila 13 milionů kopií. Přitom titul je dostupný i na Androidu, iOS, PlayStation, Xboxu a Switchi.

- Aktualizace do Shadow Warrior 3 přidává Hero Mode s ještě těžší obtížností a s omezeným počtem životů. Také odemyká nové skiny pro zbraně.

- Hraný filmeček připomenul vydání zajímavé samurajské akce Trek to Yomi. Dostupná je pro PC, PlayStation a Xbox. Je také součástí Game Passu pro konzole Xbox a PC.