Tiskovou konferenci v rámci E3 už má naplánovanou i Square Enix. Japonská společnost chystá Square Enix Presents: Summer 2021 na 13. 6. Vysílání začíná ve 21:15 našeho času a bude trvat pouze 40 minut.

Za tuhle krátkou dobu máme vidět vzrušující novinky. V tiskové zprávě se píše o podrobnostech o rozšíření Black Panther – War for Wakanda pro Marvel’s Avengers a o detailním pohledu na Life is Strange: True Colors a Life is Strange: Remastered Collection.

K tomu si máme přidat novinky o Babylon's Fall od studia PlatinumGames. Ano, tvůrci her Bayonetta a NieR: Automata mají konečně po několika letech vývoje ukázat svou novou akční bojovku.

Přečtěte si také: Firaxis chystají XCOM s hrdiny Marvelu a na E3 se ukáže i spin-off Borderlands

Posledním bodem je překvapení od studia Eidos Montreal, které je podepsáno za sérií Deus Ex a hrou Shadow of the Tomb Raider. Naposledy tým vypomáhal u Marvel's Avengers. Jejich nový titul má být zasazen do světa Strážců Galaxie (Guardians of the Galaxy) a podle známého novináře Jasona Schreiera vzniká už několik let po neúspěšných prodejích hry Deus Ex: Mankind Divided. Mezitím tým pracoval také na Shadow of the Tomb Raider.