Společnost Sony se tradičně s koncem měsíce pochlubila trojicí her, které si během následujícího měsíce budou moci do knihovny přidat předplatitelé PlayStation Plus. Pro prosinec japonská korporace vybrala tři velmi odlišné tituly.

LEGO 2K Drive (PS5, PS4) může potěšit malé i větší závodníky. Jde o arkádové závody v otevřeném světě, které vyšly v květnu letošního roku. Hra vám umožní postavit si jakékoliv vozidlo s více než tisícovky unikátních kostiček, případně bude možné si vybrat hotové stroje z LEGO City, Creator, Speed Champions a dalších. LEGO 2K Drive má smíšené recenze od hráčů, ty nedávné jsou velmi kladné.

Druhou je simulační hra Powerwash Simulator (PS5, PS4) od studia FuturLab, u které budete mýt všechno možné. Někteří tvrdí, že u tohoto stylu dokážou relaxovat a odpočinout si. Dokážete to také? Na Steamu má Powerwash Simulator extrémně kladné uživatelské recenze.

Prosincovou nadílku uzavírá Sable (PS5). Nezávislé RPG láká na jedinečnou a nezapomenutelnou cestu, ve které se naučíte se Sable plachtit; je to její zkouška dospělosti, která ji zavede do rozlehlých pouští a úchvatných krajů, dokonce i k pozůstatkům vesmírných lodí a prastarých divů světa. Sable má na Steamu velmi kladné uživatelské recenze.

Tato trojice her bude dostupná pro PlayStation Plus Essential, PlayStation Plus Extra a PlayStation Plus Premium od 4. 12. 2023. Do té doby můžete využít listopadovou nabídku: Mafia II: Definitive Edition (PS4), Dragon Ball: The Breakers (PS4) a Aliens Fireteam Elite (PS5, PS4).